Manuele GDS-Hoofcare klauwverzorgingsbox

De manuele GDS-Hoofcare klauwverzorgingsbox is een robuuste volbad gegalvaniseerde box, bedrijfsklaar uitgerust om uw koeien makkelijk zelf te kunnen bekappen.

Deze box is standaard voorzien van:

De koe wordt vastgezet door middel van een touw het hek in de voordeur dicht te trekken. Als de koe klaar is ontgrendelt men de buis en doet de voordeur open.
De voordeur is tevens een veiligheidsdeur waar de koe altijd uit kan door de 2 buizen te verwijderen.

De voorpoten worden manueel op de voorpootblokken gelierd. Voorpootsteunen zijn in hoogte verstelbaar.
Standaard is deze box voorzien van een 220 volt elektromotor om de achterpoten op te heffen en een manuele veiligheidslier om de brede buikband op te draaien.

Aan de rechterzijkant van de box is een contactdoos met 3 stopcontacten, dit geeft de mogelijkheid om bijvoorbeeld een frees te gebruiken. Deze frees kan in de bijgeleverde freeshouder op de knikhekken gehangen worden. De knikhekken aan de achterkant van de box maken het in de box zetten van de koeien veel eenvoudiger. De van een rubbermat voorziene vloer, is aan de achterzijde verbreed om te voorkomen dat de koe langs de box stapt en deze omgooit. Een mechanische achterklep fixeert de achterpoten dusdanig dat men veilig met een frees kan werken en makkelijk een blok plakt. Achterklep kan men met behulp van een hendel ontgrendelen en deze wordt dan door middel van een gasveer volledig geopend. De achterklep werkt bij alle maten koeien zonder aanpassingen.

Op deze box zijn de volgende opties toepasbaar:     

Transportas
Met de transportas kan de box over een korte afstand verplaatst worden.
Extra fixeerbeugel achterpoot, w-model.

Afmetingen:

Lengte:
Breedte bodemplaat:
Binnen maat:
Hoogte exterieur:
Hoogte interieur:
Voorpootsteun:
Gewicht:
200 cm
114cm
72 cm
200 cm
168 cm
130 cm
480 kg

Bekijk de video voor de instructie.